Tgrt Haber

Demet Akbağ, yıllar sonra ekranlara dönüyor! İki oyuncunun karşılıklı sahneleri mest edecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş.com
30 Eylül 2023 15:24 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 15:26
Demet Akbağ, yıllar sonra ekranlara dönüyor! İki oyuncunun karşılıklı sahneleri mest edecek

Özge Özpirinçci ve Metin Akdülger’in başrolünde yer aldığı dizi Sandık Kokusu’na usta oyuncu Demet Akbağ da katıldı. Akbağ, dizide Özpirinçci’nin annesini oynayacak.

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu’nun oyuncu kadrosu netleşti. Son olarak başrolünde Evrim Alasya, Beril Pozam​ gibi isimlerin yer aldığı Akrep dizisinde yer alan Demet Akbağ​, yeni diziyle anlaştı.

DEMET AKBAĞ YENİ DİZİYLE EKRANA GERİ DÖNDÜ

Çekim hazırlıkları süren dizinin en etkili karakteri olan Karsu’nun (Özge Özpirinçci) annesi Filiz’i Demet Akbağ oynayacak. Karsu ile Filiz’in arasında çok büyük bir kriz patlak verecek.

Demet Akbağ, yıllar sonra ekranlara dönüyor! İki oyuncunun karşılıklı sahneleri mest edecek

Yeni sezonda birçok dizi teklifi alan Demet Akbağ, son kararını verdi. Akbağ, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu dizi Sandık Kokusu’na olumlu cevap verdi. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizi Özge Özpirinci, Metin Akdülger ve Necip Memili buluşturdu.

Demet Akbağ

Serenay Sarıkaya‘yla başrol oynadığı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisindeki sahnelerini tamamlayan Akdülger, “Sandık Kokusu” için hazırlık yapmaya başladı. Aile ilişkilerini etkileyici bir dille ele alan dizinin genel yönetmenliğini Zeynep Günay, yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun yapacak.

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...