Tgrt Haber

Demet Evgar’dan beklenen açıklama geldi: 1 kadın 1 erkek geri dönüyor

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2022 10:27 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 10:57
Demet Evgar’dan beklenen açıklama geldi: 1 kadın 1 erkek geri dönüyor

Bir dönem herkesi ekranlara kitleyen ‘1 Kadın 1 Erkek’ ekranlara geri dönüyor. Müjdeyi dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar “Yakında” notu ile paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı dizinin hayranlarını heyecanlandırırken ne zaman yayına başlayacağı henüz netleşmedi.

2008 yılında yayın hayatına giren efsane dizi "1 Kadın 1 Erkek" yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrolünü Emre Karayel'le paylaşan ünlü oyuncu Demet Evgar​'dan heyecanlandıran açıklama geldi. Evgar, Twitter hesabından yeni bölümden kesit paylaşarak “Yakında” notunu düştü.

DİJİTALDE YAYINLANACAK

Ünlü oyuncu Demet Evgar dizinin ne zaman ve hangi platformda yayınlanacağına ilişkin bilgi vermedi. Türkmax ekranlarında 2011 yılına kadar macerasına devam eden dizi, 2012 ve 2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanmıştı. 1 Kadın 1 Erkek, 375. bölümü ile final yaptıktan sonra 2014'te Fox'ta yer alarak 2015 yılında 416. bölümü ile 2. kez final yapmıştı. Dizinin eski bölümleri Netflix​'de izlenebiliyor. Yeni bölümlerininse yine bir dijital kanal üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Demet Evgar’dan beklenen açıklama geldi: 1 kadın 1 erkek geri dönüyor

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...