Tgrt Haber

Demet Evgar'ın hayatından bilinmeyenleri ilk kez Yasemin Bozkurt anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 11:38 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 11:38
Demet Evgar'ın hayatından bilinmeyenleri ilk kez Yasemin Bozkurt anlattı

Bahar dizisindeki oyunculuk performansıyla alkışları toplayan Demet Evgar'ın nasıl meşhur olduğunu TGRT Haber'de yayınlanan Bilmedikleriniz programının sunucusu Yasemin Bozkurt paylaştı. Okulda tiyatro eğitimi almadığını kendi çabasıyla buralara geldiğini anlatan Bozkurt, "Bahar karakteriyle sessiz kadınların sesi oldu." dedi.

Başrolünde Demet Evgar​, Buğra Gülsoy​ ve Mehmet Yılmaz Ak’ın rol aldığı Bahar dizisi​ 2. Bölümüyle rakiplerini geride bırakmayı başardı. Senaryosu beğeni toplayan dizide Demet Evgar’ın hem güldürüp hem de ağlatması “Oyunculuk bu dedirtti”

DEMET EVGAR'IN NASIL MEŞHUR OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ? 

Doğum yaptıktan sonra Bahar dizisiyle ekrana geri dönen Demet Evgar, oyunculuk​ performansıyla beğeni topladı. Dizide doktorluğu yarım bırakmış ev hanımı Bahar rolüyle ekranda olan oyuncu, başarısıyla sosyal medyanın gündeminde yer aldı. TGRT Haber'de Bilmedikleriniz programının sunucularından Yasemin Bozkurt, oyuncunun herhangi bir eğitim almadığını mesleğini kendini geliştirerek öğrendiğini vurguladı. Bozkurt, Evgar'ın Manisa'da küçük tiyatroda rol alarak kendini geliştirdiğini, ailesinin de büyük destek olduğu anlatarak usta oyuncunun oyunculuk serüveninden bahsetti. 

 

 

Demet Evgar'ın hayatından bilinmeyenleri ilk kez Yasemin Bozkurt anlattı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...