Tgrt Haber

Demet Evgar’ın sürprizine Tuba Büyüküstün kayıtsız kalamadı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2024 11:37 - Güncelleme : 09 Mart 2024 11:37
Demet Evgar’ın sürprizine Tuba Büyüküstün kayıtsız kalamadı!

Türkiye’de ilk İyi Niyet Elçisi olarak seçilen ödüllü oyuncu Demet Evgar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde büyük bir sürprizle sevenlerinin karşısına çıktı. Ana haber öncesi ekranda yer alan oyuncunun sözlerine Tuba Büyüküstün de kayıtsız kalamadı.

Bahar dizisiyle ekranda fırtınalar estiren oyuncu Demet Evgar​, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ana haber açışında yer aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temasını paylaşarak önemli bir kampanyayı başlatan oyuncunun videosunu paylaşan Tuba Büyüküstün​, 'Bayılıyorum' notunu düştü. 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN DEMET EVGAR PAYLAŞIMI 

Ana haber açılışını yapan Demet Evgar ilk olarak haberi eksik okuduktan sonra "Okuduğum haberden hiçbir şey anlamadınız değil mi? Çünkü bazı kelimeleri eksilterek okudum. İşte hayatın içinde kadını görmediğimiz, yok saydığımız, eksilttiğimiz her alan bu okuduğum haber kadar anlaşılmaz ve eksik oluyor. Kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu, eşit koşullarda yer aldığı her alan ise büyüyor, yeşeriyor ve serpiliyor. Kadının varlığı bu kadar önemliyken biz her sabah bir kadın cinayeti haberine uyanıyoruz. Daha güzel sabahlara uyanmak elbette mümkün. Kadınların hayatın her yerinde ve her zaman var olduğunu hatta öyle kenarda köşede değil yaşamın tam ortasında başrolde olduğunu kabul edersek eğer" ifadelerini kullandı. Destek mesajı oyuncunun paylaşımına kayıtsız kalamayan bir isim de Tuba Büyüküstün oldu. 

Demet Evgar’ın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde başlattığı kampanyaya destek veren Tuba Büyüküstün, “Farkındalığı büyütmek için muhteşem bi örnek/ anlatım. Emeği geçen herkese ve canım Demet Evgar’a bayılıyorum” mesajıyla Evgar'ın videosunu paylaştı.

Demet Evgar’ın sürprizine Tuba Büyüküstün kayıtsız kalamadı! - 1. Resim

Demet Evgar’ın sürprizine Tuba Büyüküstün kayıtsız kalamadı! - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...