Tgrt Haber

Demet Özdemir babasıyla neden görüşmediğini anlattı! İtiraflar peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2024 11:03 - Güncelleme : 21 Haziran 2024 11:59
Demet Özdemir babasıyla neden görüşmediğini anlattı! İtiraflar peş peşe geldi

Demet Özdemir Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunuculuğunu üstlendiği programda peş peşe itiraflarda bulundu. Babasıyla uzun süre görüşmediğinden bahseden oyuncu, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Küçük yaşta çalışmaya başladığından bahseden Demet Özdemir, " Bu yüzden ona biraz öfkeliyim" dedi.

Sana Bir Sır Vereceğim, Çilek Kokusu ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerde rol alan Demet Özdemir, aşkın tanımını yapar mısın? sorusuna, "Aşkı kimyaya bağlıyorum. Birini tanımak zorunda değilsin, tek saniyelik müthiş bir an. Tasarlayamazsın, tarif edemezsin, ama bunun enerjisel ve kimyasal bir şey aşk​. Aşkın kalıcılığının olduğunu düşünmüyorum." sözleriyle 8 ay evli kaldığı Oğuzhan Koç​ ile neden boşandığının sinyalini de verdi. 

Demet Özdemir babasıyla neden görüşmediğini anlattı! İtiraflar peş peşe geldi - 1. Resim

DEMET ÖZDEMİR BABASIYLA NEDEN GÖRÜŞMEDİĞİNİ AÇIKLADI 

Ünlü oyuncu “Nasıl bir ailede, evde büyüdün” sorusuna, “İki farklı bir insanın birbirine âşık olup evlendiği ve çocuklarını olduğu bir ailenin içindeyim. Annem Berlin, babam İzmit Tavşancıl’da yaşıyordu. Bir tatilde karşılaşıp âşık olup evleniyorlar. Gün geçtikçe annem bazı gerçeklerle yüzleşiyor.  İkisinin de yarım kalan hikayeleri vardı” dedi. 

Özdemir “Babanla ne kadar süre görüşmedin? Sebebi neydi” sorusununa verdiği cevapla zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Babasına öfkeli olduğunu belirten oyuncu, “Annemle babam boşandıktan sonra görüşmemeye başladım. Ciddi bir uzaklık vardı, duygusal olarak da. Ben annemleydim. Bir an önce çalışmaya başladığım için biraz da öfkeliydim ona.” dedi. 

Demet Özdemir babasıyla neden görüşmediğini anlattı! İtiraflar peş peşe geldi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...