Tgrt Haber

Yunanistan’dan ev satın almıştı! Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio için milyonlar harcıyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Temmuz 2023 14:25 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 15:35
Yunanistan’dan ev satın almıştı! Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio için milyonlar harcıyor…

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile evliliğini geçtiğimiz aylarda noktalayan oyuncu Demet Özdemir, gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırdı. Atina'da ev satın alan oyuncu, evin tadilatı ve kaldığı otel için milyonları gözden çıkardı. Yunan DJ Sergio ile birlikteliği Demet Özdemir'e pahalıya patladı!

Boşandıktan bir süre sonra Yunanistan​'a tatile giden Özdemir, Atina​'dan 275 bin Euro'ya (8 milyon 250 bin TL) ev satın aldı. Evini tadilata sokan Demet Özdemir bu süreçte geceliği 12 bin Euro olan bir otelde konaklamaya başladı. Özdemir Yunanistan’da kaldığı süreçte katıldığı bir partide Yunan DJ Sergio ile tanıştı. Şimdilerde Yunanistan'ın tadını çıkartan oyuncu ağustosun ilk haftası DJ Sergio ile İstanbul​'a dönmeyi planlıyor.

İZLERİ SİLMEK İÇİN 500 BİN LİRA HARCADI

Sabah’tan derlenen bilgiye göre; Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yaşadığı anılardan kurtulmak için de harekete geçti. Geçmişin izlerini silmek isteyen ünlü oyuncu, Zekeriyaköy'deki evini de baştan aşağı tadilata soktu. Oyuncunun baştan aşağı yenilediği bu evi için ise 500 bin TL masraf yaptığı öğrenildi. 

Yunanistan’dan ev satın almıştı! Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio için milyonlar harcıyor…

TÜRK OYUNCULAR ARASINDA BİRİNCİ SIRADA

Demet Özdemir'e yeni evi ve DJ Sergio şanslı geldi. Ünlü oyuncu dünyanın en önemli Sinema veri tabanı IMDb'nin "starmetre" listesine bu hafta damga vurdu. Dünya sıralamasında bin 785 sırada yer alan Özdemir, Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...