Tgrt Haber

Demet Özdemir’den seçime katılımla ilgili dikkat çeken paylaşım!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 May 2023 13:10 - Güncelleme : 28 May 2023 14:55
Demet Özdemir’den seçime katılımla ilgili dikkat çeken paylaşım!

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 ay süren evliliğini bitirme kararıyla haftalardır gündemden düşmeyen Demet Özdemir, takipçilerini oy vermeye davet etti. Özdemir daha sonra ise seçime katılımla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Uzun süredir Oğuzhan Koç ile boşanmasıyla gündemde olan Demet Özdemir, Adım Farah​ dizisindeki sahneleriyle de konuşuluyor. İkinci tur seçimlerinde sandığa giden Demet Özdemir, takipçilerini de oy vermeye davet etti. Özdemir daha sonra ise bir paylaşım yaparak "Seçime katılım az" yorumlarına karşı paylaşım yaptı.

Demet Özdemir’den seçime katılımla ilgili dikkat çeken paylaşım!

“KATILIM AZ DEĞİL OY VERME​ İŞLEMİ KISA SÜRÜYOR”

Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Özdemir "Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum" paylaşımından sonra oy kullanım sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Özdemir "Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum" paylaşımından sonra oy kullanım sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Güzel oyuncu "Seçime katılım az" iddialarına sosyal medyada yanıt verdi. Demet Özdemir bir paylaşım yaparak "Katılım az değil oy verme işlemi kısa sürüyor" dedi ve kalp emojisiyle de dikkat çekti. Demet Özdemir bir paylaşım yaparak "Katılım az değil oy verme işlemi kısa sürüyor" dedi ve kalp emojisiyle de dikkat çekti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...