Tgrt Haber

Demet Özdemir’in acı günü: Haberi sosyal medya hesabından duyurdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2022 09:32 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 09:54
Demet Özdemir’in acı günü: Haberi sosyal medya hesabından duyurdu!

Sevilen oyuncu Demet Özdemir, önceki gün anneannesi Naziye Yener’i kaybetti. Sosyal medya hesabından anneannesiyle çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Özdemir, acı haberi duyurdu.

Geçtiğimiz ağustos ayında şarkıcı Oğuzhan Koç​ ile dünya evine giren oyuncu Demet Özdemir, önceki gün anneannesinin ölüm haberiyle yıkıldı. Ünlü oyuncunun anneannesi Naziye Yener’in ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran Demet Özdemir, üzüntüsünü dua emojisiyle dile getirdi.

DEMET VE DERYA ÖZDEMİR’İN ANNEANNE PAYLAŞIMI

Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisindeki rolüyle çok konuşulan Demet Özdemir, önceki gün anneannesinin ölüm haberini aldı. Instagram'da 15 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir, anneannesiyle bir fotoğrafını yayınladı. Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir de sosyal medya hesabından anneannesiyle fotoğrafını paylaşarak “Anneannem... Mekânın cennet olsun seni çok seviyorum” notunu düştü. 

Demet Özdemir’in acı günü: Haberi sosyal medya hesabından duyurdu!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...