Tgrt Haber

Demet Özdemir'in Instagram paylaşımı tepki çekti

21 Nisan 2022 19:40 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 19:40
Demet Özdemir sık sık günlük hayatından kareler paylaşmayı seviyor.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Yemek sofrasını paylaşan ünlü oyuncuya takipçileri, Ramazan ayı nedeniyle hassasiyet göstermediği gerekçesiyle tepkide bulundu.

Demet Özdemir sık sık günlük hayatından kareler paylaşmayı seviyor.

Oyuncu Demet Özdemir sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin arasında yer alıyor. Kendisi gibi oyuncu erkek arkadaşı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıklarına başlayan Demet Özdemir sık sık günlük hayatından kareler paylaşmayı seviyor.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Güzel oyuncunun Instagram'dan yaptığı son paylaşım takipçilerinden tepki çekti. Yediği yemeği paylaşan Özdemir, "İnanın kahvaltı mı, öğle yemeği mi yoksa akşam mı karıştırdım" yazdı.

Demet Özdemir'in Instagram paylaşımı tepki çekti

HASSASİYET BEKLERDİK

Takipçileri, "Ramazan ayında böyle bir paylaşım yakışmadı" ve "Hassasiyet göstermeni beklerdik" yorumları yaptı. Kimi takipçileri Özdemir'in paylaşımına destek çıkarak tepki gösterenlere “Bunları aşın artık” sözleriyle karşılık verdi.

Demet Özdemir'in Instagram paylaşımı tepki çektiDemet Özdemir-Oğuzhan Koç

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...