Tgrt Haber

Demet Özdemir'in son görüntüsü olay oldu! Takipçileri ikiye bölündü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Temmuz 2023 12:15 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 13:59
Demet Özdemir'in son görüntüsü olay oldu! Takipçileri ikiye bölündü

Mayıs ayında Oğuzhan Koç ile boşanan oyuncu Demet Özdemir, son günlerde başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Aşk Taktikleri 2 filmiyle gündemde. Oyuncunun son paylaşımı ise takipçilerini ikiye böldü.

Yaptığı tatiller ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Özdemir, Aşk Taktikleri filmindeki oyunculuk performansıyla takdir topladı. Sosyal medya​ hesabından peruklu fotoğrafını paylaşan oyuncu​, takipçilerini ikiye böldü. 

DEMET ÖZDEMİR'İN SON PAYLAŞIMI TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ 

Demet Özdemir şimdi ise imajını tamamen değiştirdiği bir kareyle takipçilerinin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, küt ve kahküllü bir perukla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Demet Özdemir'in son görüntüsü olay oldu! Takipçileri ikiye bölündü

DEMET ÖZDEMİR HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ 

Özdemir'in peruklu hali, hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Ünlü oyuncunun paylaşıma yorum yağarken, bazı takipçilerini "saçını kestir" baskısı yaptı. Bazı takipçileri ise “Sana kesinlikle uzun saç yakışıyor” yorumunda bulundu. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...