Tgrt Haber

Demet Şener estetiklerini sıraladı: Yüzde 99 orijinalim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Ağustos 2023 16:19 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 17:10
Demet Şener estetiklerini sıraladı: Yüzde 99 orijinalim

1995 yılında Miss Turkey'de birinci seçilen tescilli güzellerden Demet Şener, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla düzgün fiziğini ortaya koyuyor. Yüzde 99 orijinal olduğunu açıklayan Şener, yaptırdığı estetiklerini sıraladı. 

46 yaşında olan Demet Şener​, sosya medya hesabından spor​ yaptığı ve sağlıklı tabaklar hazırladığı videoları paylaşıyor. Şener, yüzünde ufak dokunuşların olduğunu söyleyerek, adeta yaşıtlarına meydan okudu. Yüzde 99 orijinalim diyen eski manken, yaptırdığı işlemleri sıraladı. 

DEMET ŞENER ESTETİKLERİNİ SIRALADI

1995 yılında yapılan Miss Turkey​ Güzellik Yarışmasında 1. olan Demet Şener, "Doğallıktan yanayım. 95 yılında henüz 18 yaşımı doldurmadan Türkiye güzeli seçildim. 46 yaşındayım. Tabii ki küçük dokunuşlar yapıyoruz, cilt altı kalitemizi güçlendirmek için. Ufak tefek dokunuşlar yaptırdım. Radikal estetik​ için henüz erken. Burnum, gözlerim orijinal. Bir tık bir şeyler var. Yüzde yüz demesek de yüzde 99 orijinalim" dedi.

Demet Şener estetiklerini sıraladı: Yüzde 99 orijinalim

DEMET ŞENER FİT KAHVALTI ÖĞÜNÜNÜ PAYLAŞMIŞTI 

Fit ünlülerin başında gelen Demet Şener’in sıfır beden yapan kahvaltı öğünü…Sıfır beden olmasının en önemli etkeni kahvaltı öğününde yedikleri sayesinde olduğunu söyleyen Demet Şener asla es geçilmemesi gerektiğini söylüyor. İşte Demet Şener'in kahvaltıda yedikleri;

  • 2 tam, 1 yumurtanın beyazı olmak üzere 3 yumurtayla domatesli omlet
  • 3 tam ceviz
  • 1 bardak çay
  • 1 saat antrenman sonrası badem sütlü latte

Daha önce güzellik fuarında konuşan Demet Şener, "Akşam saat 23.00'te tavuk gibi yatan bir insanım. Uykunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca spor kesinlikle gerekli. Enerjik bir insanım ve kendimi seviyorum." dedi. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...