Tgrt Haber

Deniz Can Aktaş ve Mustafa Mert Koç Umre'ye gitti, hayranları deklanşöre bastı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 10:59 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 11:25

Oyuncular Deniz Can Aktaş ve Mustafa Mert Koç Umre ziyareti sırasında say vazifesini yerine getirirken objektiflere yakalandı. İkilinin sosyal medyada paylaşılan videosu binlerce beğeni aldı.

2016 - 2017 yılları arasında ekrana gelen 'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisinde birlikte rol alan başarılı oyuncu Deniz Can Aktaş​ ile yakışıklı oyuncu Mustafa Mert Koç, geçtiğimiz gün Umre​ ziyareti için gittikleri Mekke​'de görüntülendi.

2 OYUNCU UMRE’DE GÖRÜNTÜLENDİ

Son olarak Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan Deniz Can Aktaş ile Yaz Şarkısı dizisinde rol alan Mustafa Mert Koç Suudi Arabistan'da görüntülendi. İhram içindeki iki oyuncunun Umre ziyareti için gittikleri öğrenildi. Deniz Can Aktaş ve Mustafa Mert Koç, Kabe'nin etrafında tavaf yaptıkları sırada kendisini tanıyan hayranlarının objektifine yansıdı. Sosyal medyadan herhangi bir paylaşım yapmayan oyuncuların sessiz sedasız Umre're gitmeleri takdir topladı. 

Deniz Can Aktaş ve Mustafa Mert Koç Umre'ye gitti, hayranları deklanşöre bastı

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Mustafa Mert Koç 14 Mayıs 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Atılım Üniversitesi’nde Siyaset Bilgisi Fakültesinden mezun olup, Amerika’da ve Türkiye’de özel olarak oyuncu koçlarından eğitim almıştır. 'Yeter' adlı dizide oynadığı ‘’Mert’’ karakteriyle oyunculuk kariyerine başlamıştır.

DENİZ CAN AKTAŞ KİMDİR?

28 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul’da doğan Deniz Can Aktaş,  aslen Kastamonu İnebolu’ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç oyuncu, kariyerine 2015 yılında Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atmıştır.

Deniz Can Aktaş ve Mustafa Mert Koç Umre'ye gitti, hayranları deklanşöre bastı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...