Tgrt Haber

Deniz Işın ve Erdem Şanlı ilk kez birlikte görüntülendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 10:37 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 10:37
Deniz Işın ve Erdem Şanlı ilk kez birlikte görüntülendi

Ömer dizisinin Şule’si Deniz Işın ile Ateş Kuşları2nın Zıpkın Ateş’i Erdem Şanlı dün akşam gerçekleşen galada ilk kez kamera karşısına geçti.

Dün akşam gerçekleşen yeni yıl eğlencesine Deniz Işın ve Erdem Şanlı beraber katıldı. İlk kez kamera karşısına geçen çift, birlikteliklerini ilk kez duyurdu.

DENİZ IŞIN VE ERDEM ŞANLI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ 

Snob Magazin'in haberine göre Deniz Işın ve sevgilisi Erdem Şanlı, İstinye​'de gerçekleşen dergisinin yeni yıl partisine katıldı. İlk kez birlikte kameralar karşısına geçen ikili, beraberliklerini duyurmuş oldu. Deniz Işın sosyal medya hesabından da Şanlı ile birlikte karesini paylaşarak kalp emojisi koydu.

Deniz Işın ve Erdem Şanlı ilk kez birlikte görüntülendi

DENİZ IŞIN KİMDİR?

28 Mayıs 1992 İzmir doğumlu Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, Ege Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı. Işın; Her Yerde Sen, İyi Günde Kötü Günde, Sefirin Kızı, Masumiyet ve Dokuz Oğuz gibi dizilerde rol aldı.

ERDEM ŞANLI KİMDİR?

02.09.1996 İzmir’de doğumlu Erdem Şanlı,  Boşnak bir ailenin en büyük çocuğu, üç kardeşler. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul’a geliyor. Önce tv projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı. Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yaptı. Şanlı Avlu dizisiyle çıkış yakaladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...