Tgrt Haber

Deniz Seki'den çok acı baba itirafı! Meğer o şarkıyı küs ölen babasına yazmış...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Haziran 2023 13:29 - Güncelleme : 24 Haziran 2023 14:04
Deniz Seki'den çok acı baba itirafı! Meğer o şarkıyı küs ölen babasına yazmış...

Ünlü sanatçı Deniz Seki konuk olduğu programda samimi itiraflarda bulundu. Ünlü sanatçı, filmleri aratmayan hayatına dair bilinmeyenleri anlatırken gözleri doldu. Yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından yeniden ayağa kalkışını anlatan Seki'nin babası ile ilgili itirafı ise gündem oldu.

2005 yılında yazdığı ve söylediği "Seni öpmeye, koklamaya doyamadım..." şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Deniz Seki​, şarkının hikayesiyle herkesi hüzünlendirdi.  Ceyda Düvenci​'nin programında konuşan Seki, diyen Deniz Seki, babası​ öldüğünde evini, adres kâğıdı elinde arayarak bulduğunu, şarkıyı da ölümünden sonra babasına yazdığını itiraf etti.  

MEĞER O ŞARKIYI KÜS ÖLEN BABASINA YAZMIŞ

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; "Seni öpmeye, koklamaya doyamadım..." sözleriyle 2005 yılında müzikseverler ile buluşan Deniz Seki'nin şarkısı "Doyamadım"ı, herkes sevgiliye yazıldığını düşünürken yıllar sonra acı bir itiraf geldi. Deniz Seki, konuk olduğu Ceyda Düvenci'nin programında çok özel açıklamalarda bulundu. "Benim için çok acıklı bir hikayedir..." diyen Deniz Seki, babası öldüğünde evini, adres kaşıdı elinde, arayarak bulduğunu söyledi. Küs olduğu babasının ölümü ile sarsılan Deniz Seki "Doyamadım" şarkısını babasına yazdığı açıkladı. Annesinin de altı yıldır yatalak olduğu dile getiren Deniz Seki herkesi hüzne boğdu. Deniz Seki, 'Aşk Denizi' albümünde yer alan Doyamadım adlı şarkısının hikayesini ilk kez anlattı.

Deniz Seki'den çok acı baba itirafı! Meğer o şarkıyı küs ölen babasına yazmış...

"ÖPTÜM, KOKLADIM, VEDALAŞTIM"

Annemle babam 26 yıl sonra boşandılar. Ben de babama küstüm. Anne babaya küsülmezmiş, asla. Konuşmuyorduk, babam ayrı eve taşındı. Babamın ölüm haberinde adres arayarak buldum. Öptüm, kokladım, vedalaştım. Benim için çok acıklı bir hikayedir. Doyamadım şarkısını ondan sonra yazdım. O dönem bir erkek arkadaşım vardı, herkes ona yazdığımı zannetti, hayır babama yazılmış şarkıydı.

"ANNEM BEYİN KANSERİNE YAKALANDI"

52 yaşındaki şarkıcı, "Annem rahatsız, yatalak oldu. Beyin kanserine yakalandı. Çok şükür acı çekmiyor, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Nefes alsın, yaşasın, acı çekmesin, bir yeri ağrımasın; öyle olduk. Bazen konuşabiliyor, 'Ne olur bana kızım de anne' diyorum. Beni 'benim kızım gelmiş' diye karşılardı. Eve gidince hep o günleri hayal ediyorum. Zor bir dönem benim için. Altı yıldır yatalak annem" ifadelerini kullandı.

"BİZ GÖBEKLİ ADAMLARA LAF EDİYOR MUYUZ?"

Ünlü isim, sosyal medyada kadınların kiloları hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi: “Biz kilolu ve göbekli adamlara laf ediyor muyuz? Bizi linç edenlerin empati yoksunu olduğunu düşünüyorum.” 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilaraeyfc26 Haziran 2023 13:09

O şarkının bulunduğu 'aşk denizi' hayatımın albümüdür

Sonraki Haber Yükleniyor...