Tgrt Haber

Deniz Seki'nin acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Eylül 2023 13:46 - Güncelleme : 23 Eylül 2023 17:31
Deniz Seki'nin acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Şarkıcı Deniz Seki, yıllardır beynindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören annesi Güler Seki'yi bu sabah kaybettiklerini duyurdu.

Deniz Seki​, sosyal medyadan hesabından bu sabah saatlerinde annesini kaybettiğini duyurdu. Seki, uzun bir süredir hastalıkla mücadele eden annesinin fotoğrafını paylaşarak acı haberi duyurdu. 

DENİZ SEKİ'NİN ANNE​ ACISI 

Beynindeki rahatsızlık nedeniyle uzun süredir tedavi gören Güler Seki bu sabah hayatını kaybetti. Acı haberi doğrulayan Deniz Seki, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Annemiz, meleğimiz, Güler’imizi maalesef kaybettik. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

Deniz Seki'nin acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

SEKİ, PROGRAMDA ANNESİNİN HASTALIĞINDAN BÖYLE BAHSETTİ 

Deniz Seki, annesinin hastalığını katıldığı programda, “Annem rahatsız, yatalak oldu. Beyin kanserine yakalandı. Çok şükür acı çekmiyor, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Nefes alsın, yaşasın, acı çekmesin, bir yeri ağrımasın; öyle olduk. sözleriyle anlattı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...