Tgrt Haber

Depremde 17 akrabasını kaybeden Karsu, Hatay'da müzik okulu kuruyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 11:58 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 11:58

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde Hatay'da yaşayan akrabalarını kaybeden şarkıcı Karsu, depremin birinci yılında Hatay'a gitti ve burada müzik okulu kuracağını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremde 17 akrabasını kaybeden sanatçı Karsu Dönmez, "Birkaç gün Hatay​'da olacağım. Biraz duygusal olacak. Ama size buranın nasıl olduğunu göstermek istiyorum" ifadesini kullandı.

KARSU DÖNMEZ HATAY'DA MÜZİK OKULU AÇIYOR 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan sanatçı, Antakya​ ilçesinde müzik okulu açacaklarını duyurdu. Depremlerin ardından büyük bir yıkımın meydana geldiği Hatay'ın son halini de takipçileriyle paylaşan Karsu Dönmez, kurduğu Karsu Vakfı aracılığıyla Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi’nde herkesin kullanımına sunulacak olan bir müzik okulu açacaklarını da duyurdu.

Depremde 17 akrabasını kaybeden Karsu, Hatay'da müzik okulu kuruyor - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...