Tgrt Haber

Depremi hisseden ünlüler yaşadığı korkuyu anlattı: “Kalbim duruyordu yemin ederim”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2022 10:34 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 11:13
Depremi hisseden ünlüler yaşadığı korkuyu anlattı: “Kalbim duruyordu yemin ederim”

Merkez üstü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan ve saat 04:08’de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem vatandaşlar tarafından büyük korku ve paniğe neden oldu. Gece yarısı insanları yataklarından kaldıran depremi hisseden ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından korkularını dile getirdi.

Düzce​ Gölyaka’da meydana gelen 5,9’luk depremde herhangi bir can kaybının yaşanmaması sevindirirken deprem​ İstanbul, Ankara ve Kocaeli gibi çevre illerden de hissedildi. Depremi hisseden bazı ünlülerin paylaşımları ise yaşadıkları korkuyu belli etti.

EĞİTİME ARA VERİLDİ

AFAD depremle ilgili şu açıklamada bulundu. "Düzce ili Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Bölgede kontrol amaçlı enerji kesintileri uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmamasını önemle rica ederiz" Depremin ardından bazı illerde eğitime ara verildi. Sabaha karşı meydana gelen depremi hisseden ünlü isimler ise sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Yaşadıkları korku dolu anlatan Demet Akalın, Nihat Doğan ve İrem Derici "Allah hepimizi korusun" ifadelerini kullandı.

Depremi hisseden ünlüler yaşadığı korkuyu anlattı: “Kalbim duruyordu yemin ederim”

HADİSE

Depremi hisseden yaşayan herkese geçmiş olsun…

NİHAT DOĞAN

"Resmen yataktan fırlayacak kadar sallandık. Rabbim hepimizi korusun."

İREM DERİCİ

"Baya sallandık, çok geçmiş olsun herkese. Umarım hasar yoktur. Kalbim duruyordu yemin ederim."

DEMET AKALIN

"Büyük salladı, rabbim korudu. Psikolojide sanki başlayınca bitmeyecek gibi. Rabbim hepimizi korusun."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...