Tgrt Haber

Depremin ardından Ahbap Derneği'ne katılan Oktay Kaynarca'dan duygusal mesaj

11 Şubat 2023 12:41 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 13:02
Depremin ardından Ahbap Derneği'ne katılan Oktay Kaynarca'dan duygusal mesaj

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki korkunç depremlerin ardından arama kurtarma ve yardım çalışmaları sürerken Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken bir duygusal paylaşım geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen, herkesi derinden yaralayan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği korkunç depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Milyonlarca kişi, depremzedelere yardım için elinden geleni yaparken çok sayıda kişiye ulaşma imkanı olan ünlüler de durumu fırsata çevirdi ve depremzedeler için birlik oldu. Haluk Levent​'in kurucusu olduğuAHBAP​ Derneği ile depremzedelere yardım için çalışan Oktay Kaynarca, ilk günden beri dikkat çeken isimlerden...

Depremin ardından Ahbap Derneği çatısı altında meslektaşları Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı ile telefonda çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla görüşerek yardım organize eden Kaynarca, son olarak duygusal paylaşımıyla dikkat çekti.

Depremin ardından Ahbap Derneği'ne katılan Oktay Kaynarca'dan duygusal mesaj

Kişisel sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Kaynarca, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları yazdı:

"Böyle bir dayanışma örneği ancak bu topraklara mahsustur. Bütün bir ülke, buna Azerbaycan da dahil, deprem​ bölgesindekiler kadar acı çekiyor; yürekleri onlarla atıyor, yediklerinden, yataklarından, ısınmaktan utanıyor. Müthiş bir dayanışma örneği bu. Yüreğine sağlık benim has milletim.''

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...