Tgrt Haber

Depremzede öğretmen canlı yayında tüm detayları anlattı! Oyuncu Ali Burak Ceylan takdir topladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 14:52 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 16:04
Depremzede öğretmen canlı yayında tüm detayları anlattı! Oyuncu Ali Burak Ceylan takdir topladı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde birçok yakınını kaybeden öğretmen Muhammed Irmak, cüzdanını bulup teslim ettiği oyuncu Ali Burak Ceylan’ın yaptığı iyilikleri katıldığı canlı yayında bir bir anlattı.

'Kalp Atışı' ve 'Kara Sevda' gibi dizilerde rol alan oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan'ın cüzdanını bulan depremzede​ öğretmen Muhammed Irmak'ın ailesine Bağdat Caddesi’nde bulunan köşkü tahsisi ettiği ortaya çıktı.

"AİLEME SAHİP ÇIKTI"

Katıldığı canlı yayında oyuncu Ali Burak Ceylan’ın yaptığı iyiliği gözyaşları içinde anlatan öğretmen, "6 Şubat gecesi, o an ölümü düşündüm. Kelime-i şehadet getirdik. Sonrasında Ali Burak Bey aileme ve bana sahip çıktı. "dedi. 

Depremzede öğretmen canlı yayında tüm detayları anlattı! Oyuncu Ali Burak Ceylan takdir topladı - 1. Resim

ÜNLÜ OYUNCUDAN AÇIKLAMA GELDİ 

Cüzdanını bulup kendisine teslim eden aileye köşk tahsis ettiği ortaya çıkan oyuncu Ali Burak Ceylan takdir topladı. Bu konuda konuşan öğretmen Irmak "Ben ailemi oraya yerleştirdim, baktım ailem akşama kadar ağlıyor... Eve gelen bir şey oluyor boğazından geçmiyor. Teyzem ben buraya ait değilim diyor bir kere çıkmadı" dedi.

Konu hakkında ilk kez konulan ünlü oyuncu Burak Ceylan ise “Allah, Muhammed’i karşıma çıkardıysa bir sebebi var. Bu benim için şeref mertebesidir.” dedi. Oyuncunun yaptığı hareket sosyal medyada takdir toplarken, kullanıcılar "Hala iyi insanlar varmış" yorumlarını yaptı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...