Tgrt Haber

Depremzedelere köşk tahsis ettiği ortaya çıkan oyuncu Ali Burak Ceylan, paylaştığı videoda her şeyi anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 15:45 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 16:03

Cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak’ın depremzede ailesine evini açan oyuncu Ali Burak Ceylan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda köşkün kendisine ait olmadığını ve bu süreçte kocaman ekibin olduğunu anlattı.

'Açıklamak istedim" notuyla video paylaşan oyuncu Ali Burak Ceylan, depremzedelere tahsisi edilen köşkün kendisine ait olmadığını ve bu süreçte bir sürü insanların emeğinin olduğunu belirtti. 

"MESULİYET ALTINDA HİSSETTİĞİM İÇİN ÇEKİYORUM"

"Milletimiz gereğini her zaman yapar. Ama Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın İnşallah" notuyla video paylaşan oyuncu Ali Burak Ceylan, "Bu videoyu kendimi, mesuliyet altında hissettiğim için çekiyorum. Muhammed​'in anlattığı şeyler doğrudur. O kadar çok dua geldi ki. Bu organizasyonu tek başıma benin yaptığımın algılanmasından korktuğum için bu videoyu çekiyorum. Bu bizim için bir borçtu. Ancak bu köşkün bir sahibi var. Şehmus isimli bir iş insanı abimize ait" diyerek bu süreçte emeği geçen herkesin adını tek tek saydı. 

Depremzedelere köşk tahsis ettiği ortaya çıkan oyuncu Ali Burak Ceylan, paylaştığı videoda her şeyi anlattı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...