Tgrt Haber

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Davut Güllüoğlu'nu tanımayınca ortaya ilginç diyalog çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 15:32 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 21:23

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan Düzce ziyaretinde YRP Düzce adayı şarkıcı Davut Güloğlu’nu tanımayınca "Ben de diyorum nereden tanıyorum” sözleriyle ortaya ilginç diyalog çıktı.

Düzce​'ye giden DEVA Partisi​ Genel Başkanı Ali Babacan​, aynı yerde bulunan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Davut Güloğlu​ ile karşılaştı. Yeniden Refah Partisi'nden Düzce Belediye Başkanı adayı olan Güloğlu'nun kendisini tanıtması sonrası Babacan'ın sanatçıyı tanımaması komik anların yaşanmasına neden oldu. 

ALİ BABACAN, DAVUT GÜLOĞLU'NU TANIMADI 

Düzce ziyareti sırasında şarkıcı Davut Güloğlu ile karşılaşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, şarkıcıyı tanımayınca ortaya komik diyalog çıktı. Güloğlu'nun kendini tanıtması sonrası 'Sanatçı derken' diyerek karşılık veren Ali Babacan'a, şarkıcı, "Davut Güloğlu ben" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Babacan şaşırarak, "Ben de diyorum nereden tanıyorum, bir aşinalık var ama." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Davud Güllüoğlu'nu tanımayınca ortaya ilginç diyalog çıktı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...