Tgrt Haber

Dila Tarkan'dan 3 aylık oğlu için ilginç hareket: Okul okul gezdi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2022 09:52 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 09:59
Dila Tarkan'dan 3 aylık oğlu için ilginç hareket: Okul okul gezdi

Sosyal medya fenomeni olarak da tanınan cemiyet hayatının genç ismi Dila Tarkan’dan 3 aylık oğlu için ilginç bir hareket geldi. Oğlunun eğitimi için şimdiden seferber olan Tarkan sosyal medyayı salladı.

Dila Tarkan, Mart ayında ünlü iş insanı Dağhan Doğruer ile Yunanistan'da 3 gün 3 gece süren düğün ile dünya evine girdi. Çift Ağustos ayında oğulları Luca Kartal'ı kucaklarına aldı. Ünlü çiftten çocuklarının eğitim​ hayatıyla ilgili herkesi şaşkına çeviren karar geldi.

Dila Tarkan'dan 3 aylık oğlu için ilginç hareket: Okul okul gezdi

EĞİTİM HAYATIYLA 3 AYLIKKEN TANIŞTI

Oğulları Luca Kartal'ın eğitimi için şimdiden seferber olan Tarkan - Doğruer çifti 3 aylık oğullarını iyi bir eğitim alması için şimdiden İstanbul​'un önde gelen okullarında okutmak için başvuruda bulundu. Çiftin bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Dila Tarkan'dan 3 aylık oğlu için ilginç hareket: Okul okul gezdi

"BAŞVURURKEN UTANDIM"

Okullarda yer kalmadığını söyleyerek böyle bir girişimde bulunduklarını söyleyen Dila Tarkan, 3 aylık oğlunu şimdiden okula kayıt ettirdi. Sosyal medya hesabından "Bence doğduğu gibi yazdırmak aşırı saçma bir şey, okulları 3 aylık oğlum için ararken bile utandım aslında ama bazı okullara erkenden yazdırmak gerekiyor yoksa yer kalmıyor. O yüzden şimdiden göndermeyi düşündüğüm okullara başvurumu yaptım. Başvuru yaparken hiçbir ödeme yapmadım sadece listeye aldılar. Okula gitme vakti geldiği zaman tercihimizi ona göre yapacağız. En azından okulun listesinde yazılı olduğunuz için listedeki yerinizi koruyorlar." ifadelerini kullanarak paylaşım yapan Tarkan merak edilen konuya açıklık getirdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...