Tgrt Haber

Dilan Çıtak ağlaya ağlaya kendini savundu! "Yaptığımdan asla utanmıyorum"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
19 Eylül 2024 10:40 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 10:49

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, kedisini pusete koymak istemeyince kabin görevlisiyle tartışmıştı. Kabin görevlisine şiddet uygulayan Dilan Çıtak, daha sonra ise polis memuruna "Yerler seni koçum" sözleriyle zor anlar yaşatmıştı. Ağlayarak video çeken Dİlan Çıtak Tatlıses, "Yaptığımdan asla utanmıyorum" dedi.

Dilan Çıtak​ Bodrum-İstanbul seferin, yapan uçakta hostese saldırmış ve o anların görüntüsü sosyal medyada paylaşılmıştı. Konu ile ilgili dün akşam sosyal medyada video paylaşan Dilan Çıtak, "Yine olsa yine yaparım" dedi. 

DİLAN ÇITAK AĞLAYA AĞLAYA VİDEO PAYLAŞTI 

Ağlayarak video paylaşan Dilan Çıtak, yaptığından hiç pişmanlık duymadığını belirterek, "Ben uyuştucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasbetmedim!! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı!!! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?" dedi. 

Dilan Çıtak ağlaya ağlaya kendini savundu! "Yaptığımdan asla utanmıyorum" - 1. Resim

DİLAN ÇITAK POLİSLERE DE ZOR ANLAR YAŞATTI 

Dilan Çıtak Tatlıses, dün Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta hostesle tartışmış ve hostese saldırdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Dilan Çıtak Tatlıses'in daha sonra ise polislerle tartıştığı ortaya çıktı. Polis Noktasına götürülmek istenen Dilan Çıtak, "Yerler seni koçum" diyerek polisle de tartıştı.

Dilan Çıtak ağlaya ağlaya kendini savundu! "Yaptığımdan asla utanmıyorum" - 2. Resim

Dilan Çıtak ağlaya ağlaya kendini savundu! "Yaptığımdan asla utanmıyorum" - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe19 Eylül 2024 10:52

Böyle davranışların bir insanın ailesi ve geçmişine de yakışmadığını düşünüyorum, ne kadar zor bir durumda olursa olsun herkese saygı göstermeli.

Sonraki Haber Yükleniyor...