Tgrt Haber

Dilan Polat davası büyüyor! Avukatları ve 28 yakınının da mal varlığına tedbir kondu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Ekim 2023 12:12 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 12:13
Dilan Polat davası büyüyor! Avukatları ve 28 yakınının da mal varlığına tedbir kondu

Haklarında başlatılan incelemenin ardından mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat olayı büyüyor. Polat çiftinin bu sefer mali işlerine bakan avukatları ve 28 yakınının mal varlığına tedbir kondu.

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla eleştirilen ve haklarında çıkan iddialar sonucu MASAK​ tarafından yapılan incelemeyle mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat​ ve Engin Polat​ ortak bir açıklama yaparak özür dilemişti. Polat çiftinin 28 yakını ve avukatlarının da mal varlığına el konulduğu ortaya çıktı. 

POLAT ÇİFTİNİN AVUKATININ DA MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Gazeteci Murat Ağırel, MASAK’ın hazırladığı raporla mal varlıklarına el konulan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Polat çifti hakkında yazı kaleme aldı. Ağırel, ailenin mali işlerine bakan avukat Ahmet Gün’ün de mal varlığına el konulduğunu belirterek, “Sulh Ceza Mahkemesinden aldığım bilgiye göre Polat Ailesi'nin mali işlerine bakan avukat Ahmet Gün​ ve 28 yakınının (1. ve 2. derece akrabaları) mal varlıklarına tedbir kondu.” ifadelerine yer verdi.

Dilan Polat

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT’TAN ÖZÜR AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Dilan Polat ve Engin yaptıkları paylaşımda, "Bizlerde de her kulda olabileceği gibi beşeri hatalar mevcuttur. Ticaretimizi sürdürürken toplum önünde çeşitli insani ve dünyevi nedenlerden kaynaklı bir takım etik ve edebe ilişkin aşırılıklarımız, şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur. Bunlardan dolayı öncelikle Allah huzurunda mahcubiyetimiz, sizler karşısında da düşüncesizliklerimiz ve nezaketsizliklerimiz olmuştur. Kamuoyu önünde milletimizden özür dilemenin, Allah karşısında da yeni bir yönelim içinde gösterişten ve aşırılıktan uzak olmamız gerektiğinin bilinci içerisindeyiz. Mazlum durumuna düşürülmüşlerin de zor günlerinde yardımcıları olur. Allah kullarından hiç vazgeçer mi?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...