Tgrt Haber

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'tan üzen haber! Gözyaşlarıyla açıkladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 16:10 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 16:54

Dilan Polat son paylaşımıyla sevenlerini bir hayli üzdü. Paylaşımında konuşurken ağlamaya başlayan fenomen "Biraz yokum, biraz kendi içimde ulaştığım şeyler var bir süre uzak kalmak bana iyi gelecek" dedi.

Sosyal medya​ fenomeni ve iş kadını Dilan Polat​, kocası Engin Polat​'ın ayağını öpmesi, aldığı pahalı hediyeler, doğum günlerinde gösterişli kutlamalar ve daha pek çok detayla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Sosyal medyada her anını paylaşan ve 'Enerci' adlı bir şarkı da çıkaran Dilan Polat son paylaşımında gözyaşlarına hakim olamadı.

"UZAK KALMAK BANA İYİ GELECEK"

Konuşurken ağlamaya başlayan fenomen"Biraz yokum, biraz kendi içimde ulaştığım şeyler var bir süre uzak kalmak bana iyi gelecek" dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Dilan Polat'ın bu açıklaması sevenlerini üzdü. Dilan Polat sosyal medya hesabını da askıya aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...