Tgrt Haber

Dilan Polat ile ilgili şok iddia! Soruşturma başlatıldı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: Anadolu Ajansı
06 Haziran 2024 07:47 - Güncelleme : 06 Haziran 2024 08:03
Dilan Polat ile ilgili şok iddia! Soruşturma başlatıldı

Bir televizyon programında Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığına dair iddialar üzerine savcılık harekete geçti ve soruşturma başlatıldı.

Kara para aklama​ suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat​ ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı.

Son olarak cezaevinde kendine zarar veren ve psikolojik tedavi gören Dilan Polat ile ilgili bir televizyon programında 2 aydır cezaevinde olmadığı öne sürüldü.

Dilan Polat ile ilgili şok iddia! Soruşturma başlatıldı - 1. Resim

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu Başsavcılığı bir programda, Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığına yönelik iddiada bulunulması üzerine "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Dilan Polat soruşturmasında 1 milyar TL'lik detay

Başsavcılık Beyaz TV​'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı televizyon programında suç örgütü soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığına yönelik iddiada bulunulması üzerine harekete geçti ve söz konusu iddiaya ilişkin "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan resen soruşturma başlattı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023'te ve devamında düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Dilan Polat ile ilgili şok iddia! Soruşturma başlatıldı - 2. Resim

Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında yer aldığı şüphelilerden 16'sı 5 Kasım 2023'te tutuklanırken, hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...