Tgrt Haber

Dilan Polat ile Seçil Erzan'dan ortak dilekçe! Artık yan yanalar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Haziran 2024 12:21 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 13:30
Dilan Polat ile Seçil Erzan'dan ortak dilekçe! Artık yan yanalar

Kara para aklama suçlamalarıyla Silivri Cezaevinde tutuklu olan Dilan Polat ile özel fon oluşturarak aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı öne sürülen Seçil Erzan ortak dilekçe vererek aynı koğuşa alındı.

Seçil Erzan ilk olarak Nihal ve Bahar Candan ile aynı koğuşta kalmış ve Bahar Candan ile tartışınca başka koğuşa alınmıştı. Aynı cezaevinde bulunan Dilan ve Seçil Erzan ortak dilekçe yazarak aynı koğuşa geçmek istediklerini belirtti. 

DİLAN POLAT İLE SEÇİL ERZAN AYNI KOĞUŞTA 

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Bilmedikleriniz programında Seçil Erzan ile Dilan Polat'ın aynı koğuşa geçtiği konusu gündeme geldi. Aralarında birçok ünlü ismin de bulunduğu birçok kişiyi yüksek fon adı altında dolandırdığı öne sürülen eski banka müdürü Seçil Erzan ile kara para aklama suçlamasıyla aynı cezaevinde bulunan Dilan Polat birlikte dilekçe verdi. Seçil Erzan, Bahar Candan ile koğuşlarının ayrılmasıyla, Dilan Polat ise kız kardeşi Sıla Doğu’nun tahliyesiyle koğuşlarında yalnız kalmıştı.  Cezaevi yönetimi Polat ve Erzan’ın talebini kabul ederek iki ismi aynı koğuşa koydu.

Dilan Polat ile Seçil Erzan'dan ortak dilekçe! Artık yan yanalar - 1. Resim

SEÇİL ERZAN, BAHAR CANDAN İLE KAVGA ETMİŞTİ 

Fatih Terim, Arda Turan ve Selçuk İnan gibi isimlerin yer aldığı 29 kişiyi ‘özel fon’ adı altında dolandırdığı iddiasıyla 14 aydır Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Seçil Erzan, bir süre kaldığı Bahar Candan ile kavga ettikten sonra tek kişilik koğuşta kalmak istemişti. 

Dilan Polat ile Seçil Erzan'dan ortak dilekçe! Artık yan yanalar - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...