Tgrt Haber

Dilan Polat “İntihar etmek istiyorum” dedi, cezaevinde önlemler arttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Kasım 2023 12:13 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 12:14
Dilan Polat “İntihar etmek istiyorum” dedi, cezaevinde önlemler arttı

Dilan Polat'ın, Çorlu Cezaevi'nde bulunan eşi Engin Polat'ı arayarak intihar etmek istediğini söylemesi sonrası cezaevinde de önlemler arttı.

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan Dilan ve Engin Polat​ olayında yeni gelişme yaşandı. İddialara göre Dilan Polat​, eşini arayarak psikolojisinin bozulduğunu anlatarak “İntihar etmek istiyorum” dedi. Fenomenin yakınları iddiaları yalanlarken, avukatları ise cezaevine gitti. 

"İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM"

Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat, Çorlu cezaevinde kalan eşi Engin Polat’la yaptığı görüşmede  eşine "intihar etmek istiyorum" dediği iddia edildi. Dilan Polat’ın psikolojisinin bozulduğunu öğrenen avukatları görüşmek için cezaevinin yolunu tuttu. 

2. Sayfa'da olayla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Magazin programında yer alan iddialara göre; Dilan Polat'ın yaptığı telefon görüşmesi sonrasında cezaevi yönetimi önlemleri arttırdı.

Dilan Polat “İntihar etmek istiyorum” dedi, cezaevinde önlemler arttı

"YANLARINDA İNFAZ KORUMA MEMURLARI DURUYOR"

Sunuculardan Müge Dağıstanlı konuşmasında "Koğuşu gören kameralar 24 saat sıkı gözetim altına alınmış, kantinden aldığı her şey kontrol ediliyor. Aynı zamanda cezaevi psikoloğu devrede. Bir de iki kardeşe sataşma olmaması için yanlarında bir infaz koruma memuru duruyor" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...