Tgrt Haber

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarına başladı! 'Enerci' videosuyla döndü, emniyet kemeri detayı gözden kaçmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
06 Eylül 2024 11:16 - Güncelleme : 06 Eylül 2024 17:24

Tutuklu sanık Engin Polat'ın tahliye edilmesinin ardından mahkeme salonunda hazır bulunan Dilan Polat ve Sıla Doğu sevinç çığlıkları attı. Sosyal medya paylaşımlarına da başlayan Dilan Polat, 'Enerci' şarkısıyla video çekti.

'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlamalarıyla tutuklanan Engin Polat​, eşi Dilan Polat​'tan sonra tahliye​ oldu. Dilan Polat​, tahliye​ kararından 2 dakika sonra sosyal medya paylaşımlarına başladı. 

DİLAN POLAT​, PAYLAŞIMLARINA BAŞLADI 

Eşi Engin Polat​'ın tahliye​ olmasının ardından sosyal medya paylaşımlarına başlayan Dilan Polat​, arabasında kardeşi Sıla Doğu ile birlikte 'Enerci!' şarkısına klip çekti. Dilan Polat​'ın emniyet kemeri takmaması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarına başladı! 'Enerci' videosu dikkat çekti - 1. Resim

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarına başladı! 'Enerci' videosuyla döndü, emniyet kemeri detayı gözden kaçmadı - 2. Resim

DİLAN POLAT​, KARARI SEVİNÇTEN ZIPLAYARAK KUTLADI 

Mahkemenin ara kararla, Engin Polat​, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün için verdiği tahliye​ kararını Dilan Polat​ ve yakınları havalara zıplayarak karşıladı.  

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarına başladı! 'Enerci' videosuyla döndü, emniyet kemeri detayı gözden kaçmadı - 3. Resim

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarına başladı! 'Enerci' videosuyla döndü, emniyet kemeri detayı gözden kaçmadı - 4. Resim

POLAT DAVASINDA ARA KARAR ÇIKTI

Engin Polat’ın tahliye​ kararı sonrasında Dilan Polat​ kendi şarkısı ‘Enerci’yi Instagram hesabından paylaştı. Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat​'ında aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada ara karar çıktı. Mahkeme tüm sanıklar için tahliye​ kararı verdi. 4 tutuklu sanık Engin Polat​, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Polat ailesinin muhasebecileri Ahmet Gün için tahliye​ kararı çıktı.

Dilan Polat​ ve Engin Polat’ın yargılandığı ‘kara para aklama’ davasında mahkeme, 4 tutuklu sanık Engin Polat​, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tahliyesine karar verdi. Tahliye​ kararı sonrası Dilan Polat​ eşinin bulunduğu cezaevinin önünde açıklamalarda bulundu.
 

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...