Tgrt Haber

Dilan Polat tahliye olunca hüngür hüngür ağladı, eşi o anları kaydetti

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 21:32 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 21:39

Dilan Polat'ın tahliyesi sonrası hayranlarından ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Telefonundan tahliye haberini alan genç kadın gözyaşlarını tutamadı, eşi o anlarını gülerek kayıt altına aldı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Dilan Polat​ hayranı genç bir kadının arabada giderken ağladığı görüldü. Eşinin "Ne oldu hayatım bu kadar neye sevindin?" sorusuna genç kadın Dilan Polattahliye​ olmuş.Çok şükür Ya Rabbim, çok sevindim." şeklinde tepki verdi. Eşi o anları gülerek kayıt altına aldı.

Dilan Polat tahliye olunca hüngür hüngür ağladı, eşi o anları kaydetti - 1. Resim

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat​ yaklaşık 10 aydır tutuklu kaldığı Marmara Ceza İnfaz Kurumları yerleşkesinden iki gün önce tahliye​ edildi. Polat'ı ablası Sıla Doğu​ kızı Nilda Polat ve sevenleri karşıladı. Minibüsle cezaevi kapısına getirilen Polat, araçtan iner inmez ablasına ve ardından kıza sarılarak gözyaşı döktü. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...