Tgrt Haber

Dilan Polat takipçilerine 'dua eğitimi' verdi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2023 09:11 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 09:25

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dilan Polat takipçilerine nasıl dua edileceğini öğretti.

Lüks hayatı, sosyal medya​ paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen fenomenDilan Polat​ yine tartışma başlatacak bir video paylaştı. 

DUA​ TAKTİKLERİ VERDİ

Eşi Engin Polat​ ile birbirlerine aldıkları pahalı hediyelerle dikkatleri üzerinde toplayan Dilan Polat şimdi de takipçilerine nasıl dua edilmesi gerektiğini öğretti. 

Nasıl dua edileceği üzerinden elleri açma taktikleri veren Polat, "Böyle de açabilirsin, şöyle de olabilir" gibi değişik dua etme yöntemleri gösterdi.

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Dilan Polat geçtiğimiz günlerde kardeşi Sıla Doğu nedeniyle oldukça eleştirilmişti. Canlı yayın açan Doğu'nun kokain kullandığını itiraf etmesi üzerine polis evinde arama yapmış ve uyuşturucu madde ele geçirilmişti. 

Gözaltına alınan Doğu, serbest bırakıldıktan sonra ablası Dilan Polat namaz kılarken video paylaşmıştı. Bu paylaşım oldukça eleştirildi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...