Tgrt Haber

Dilan Polat videosu sosyal medyayı salladı! 'Bi' gün döner devran sizi görürüm ben aynen'

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
08 Kasım 2023 09:20 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 09:37

Kara para akladıkları gerekçesiyle tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin sosyal medyada paylaşılan videosu gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları son dönemlerin en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan 'Aynen' ile klip çekti.

Kara para aklamak, vergi kaçırmak, örgüt kurmak ile suçlanan ve tutuklanan Dilan Polat​ ve Engin Polat​ çiftine yapılan operasyon kapsamında fenomen çift tutuklandı. Olay sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. 

"DÖNER DEVRAN SİZİ GÖRÜRÜM BEN"

Sosyal medya kullanıcıları da fenomen çift için bir klip hazırladı. Hazırlanan klip sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. Heijan & Muti'nin Aynen şarkısı üzerine çiftin paralarla çektikleri videoları konuldu. "Tatlı geldi sana para hışırtısı Bi gün biter adaletin kış uykusu Hayat sizin, şehir sizin para sizin, aynen Bi' gün döner devran sizi görürüm ben aynen " sözleri dikkat çekti. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...