Tgrt Haber

Dilan Polat'a şok üstüne şok! 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Sabah
15 Ekim 2023 10:00 - Güncelleme : 15 Ekim 2023 10:16
Dilan Polat'a şok üstüne şok! 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve yakınları hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun soruşturma yaptığı ortaya çıktı.

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantısıyla dikkat çeken fenomen Dilan Polat​ gündemden düşmek bilmiyor. Eşi ile birbirlerine aldıkları pahalı hediyelerle sosyal medyanın radarına yakalanmıştı. 

İş yerlerine silahlı saldırı yapılan Polat'ın kara para akladığı iddia edilmiş, iddialardan sonra Polat hastaneye kaldırılmıştı. Dilan Polat ve Engin Polat​ hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. 

4 AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA 

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre; Dilan Polat, eşi ve yakınları hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı​ Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun soruşturma yaptığı ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında Polat ailesi ile yakınlarının tüm mal varlığına el konulması ve yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına ilişkin karar verirdi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Polat çifti ile yakınlarına ilişkin "suç örgütü kurmak ve yönetmek", "suç örgütüne üye olmak", "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak" ve "Vergi Usül Kanunu'na muhalefet" olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürüttüğü öğrenildi.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunu dikkate alan Başsavcılık, Dilan Polat, eşi Engin Polat, Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat, anneannesi Zehra Yılmaz, dayısının eşi Nilgül Yılmaz, Dilan Polat'ın kardeşleri Can Doğu ve Sinem Sıla Doğu'nun aralarında bulunduğu 13 şüpheliyle ilgili harekete geçti.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...