Tgrt Haber

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 16:17 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 17:20
Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda

Kardeşi Can Doğu ile birlikte tahliye olan Sıla Doğu tutuklu kardeşi Dilan Polat'ı görmeye gittiğini belirterek sitem dolu sözlerde bulundu. Dilan Polat'ın 47 kiloya düştüğünü belirten Sıla Doğu, " Kardeşimin görüşünden çıktım bitmiş durumda, eridi" dedi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tutukluluğuna yapılan itiraz talebinin henüz bir sonuca varmadığının ortaya çıkmasının ardından Emrullah Erdinç, konuyla ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Canlı yayına katılan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, isyan etti. 

SILA DOĞU: KARDEŞİM 47 KİLOYA DÜŞTÜ 

İlk olarak Emrullah Erdinç Dilan Polat hakkında "Uzun zamandır yemek yemediği için kilosunun düştüğü gelen bilgiler arasında. İçerideki insanlara bazı umutlar verildiğinde o günler geldiğinde tahliye çıkmadığında cezaevindekilerin morali bozuluyor" dedi.

Yayına katılan Sıla Doğu ise, "Kardeşimin görüşünden çıktım bitmiş durumda, eridi, 47 kilo, kemikleri çıkmış. Artık yeter adil karar verilsin" sözleriyle isyan etti.

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda - 1. Resim

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...