Tgrt Haber

Dilan Polat’ın avukatı ödenen vergiyi açıkladı, canlı yayında sesler yükseldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Ekim 2023 10:58 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 10:59
Dilan Polat’ın avukatı ödenen vergiyi açıkladı, canlı yayında sesler yükseldi

TV8 kanalında yayınlanan 2. Sayfa programına avukatlarını gönderen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın mali işler avukatı Ahmet Gün, çiftin 2022 yılında 100 milyon lira ciro yaptığını, 7 milyon lira da vergi ödediklerini söyledi. Canlı yayına bağlanan Polat, sinirlerine hakim olamadı. Kız kardeşi ve Dubai’ye kaçacağı iddialarına da cevap verdi.

Kara para aklama​ iddiasıyla gündeme gelen Dilan Polat​, canlı yayına avukatlarını gönderdi. Mali işler avukatı Ahmet Gün​, katıldığı canlı yayında Dilan Polat ve Engin Polat’ın 2022 yılında tahmini olarak 100 milyon lira ciro yaptığını ve 7 milyon vergi​ ödediğini belirtti.

DİLAN POLAT'IN AVUKATI ÖDENEN VERGİYİ AÇIKLADI

2. sayfa programına konuk olan Dilan Polat’ın mali avukatı Ahmet Gün, ödenen vergiler hakkında konuştu. Gün, "Çiftin ne kadar vergi ödediğini net olarak bilmiyorum. 4 firması var bunların dokümanlarını görmem lazım. Tahmini olarak 2022 yılında 7 milyona yakın vergi ödemiştir. Nereden baksan 2022 yılında cirosu 100 milyon liradır. Şuan bunlar net değil. Eğer gerçek gelir yanlış yazıldıysa vergi müfettişi bunu ortaya çıkarır.” dedi.

Dilan Polat’ın avukatı ödenen vergiyi açıkladı, canlı yayında sesler yükseldi

DİLAN POLAT KIZ KARDEŞİ HAKKINDA KONUŞTU

Avukatlarının konuşmasının ardından canlı yayına bağlanan Dilan Polat, beni hedef alanların başında bir finansörleri var diyerek, “İnsanlar artık bizi zan altında bırakmasın. Bu bizim hayatımız. Bir kamuoyu oluşturdular benim kız kardeşim için” dedi. Bundan sonra paylaşımlarına devam edecek misin? Sorusuna ise “İnsanlardan çok yoruldum. Ama bir şeyi başaramadılar. Paylaşımlarıma devam edeceğim. Benim hayatım bu. ‘Millet ne der’ diye yaşayamam." dedi.

Dilan Polat’ın avukatı ödenen vergiyi açıkladı, canlı yayında sesler yükseldi

DUBAİ’YE KAÇACAK İDDİASINA CEVAP VERDİ

Dubai’ye kaçacağı iddiasına ise, "Ülkemden kalmaktan mutluyum. Ben niye kaçacağım. Benim Dubai’de şirketim kuruluyor. Ben büyüyorum." dedi.

Kaynak: TGRT HABER
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...