Tgrt Haber

Son dakika: Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER, İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2023 19:24 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 20:53
Son dakika: Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı

Son dakika haberi: Sosyal medyadan açtığı canlı yayında uyuşturucu kullandığını itiraf eden Sıla Doğu gözaltına alındı.

Canlı yayında uyuşturucu​ kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savuranDilan Polat​'ın kardeşi Sıla Doğu​, İstanbul Emniyetine bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı. Dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda tepki çeken Sıla Doğu İstanbul Emniyetine götürüldü.

Yapılan operasyonda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı xanax sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı extacy hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirildi. Yakalanan Sıla Doğu, yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından açıklama yapan Doğu, söz konusu videonun daha önceden çekilmiş olduğunu öne sürdü.

DİLAN POLAT AÇIKLAMALARI İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan Sıla Doğa'nın kardeşi Dilan Polat geçen hafta yine gündem olmuştu. Eşi Engin Polat’ın kendisine uçak aldığı haberleriyle gündemden düşmeyen iş insanı,

 demişti.

Görgüsüz olmadığını söyleyen Dilan Polat’ın, canlı yayın sırasında Türk kahvesine altın tozu koyması ise sosyal medyada gündem olmuştu.

Kaynak: TGRT HABER, İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...