Tgrt Haber

Dilan Polat’ın sağ kolu Şule’den imalı paylaşım!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 15:22 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 15:22
Dilan Polat’ın sağ kolu Şule’den imalı paylaşım!

Kara para aklama nedeniyle tutuklanan Dilan Polat’ın sağı kolu olarak bilinen Şule, geçtiğimiz günlerde tutuklanmış ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Ülkesine gönderilen Şule, uçaktan imalı bir paylaşım yaptı.

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. İfadesi alındıktan sonra ülkesine gönderilen Dilan Polat’ın kara kutusu olarak bilinen Şule​ ise uçakta imalı bir paylaşımda bulundu.

DİLAN POLAT​'IN SAĞ KOLU ŞULE'DEN İMALI PAYLAŞIM

Dilan ve Engin Polat’ın çocuklarına bakan Özbekistan uyruklu Şule, evdeki diğer yardımcısı Nargiza Khaydarova ile birlikte geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra ülkesine gönderilen Şule, Dilan Polat’a göndermede bulunduğu iddia edilerek, "Beni yoran insandan uzaklaşıyorum. Benim canım sizin saçmalıklarınızdan daha kıymetli. Bırakın kendi doğru bildiklerinde boğulsunlar" sözlerine yer verdi.

Dilan Polat’ın sağ kolu Şule’den imalı paylaşım!

"MİLLET OLARAK RAHATLAYIN"

Dilan Polat’ı kıyafetlerini giyerek paylaşımlarda bulunan Şule, büyük tepki çekmişti. Paylaşımların ardından sınır dışı edilen Şule’den hemen yeni bir paylaşım gelmiş ve “Millet olarak rahatlayın. Ama bir şeyi de unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum.” demişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...