Tgrt Haber

Sahte diyerek ağlamıştı! Dilan Polat'ın altınlı fincanının fiyatı dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Mynet.com
20 Ekim 2023 13:34 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 13:34
Sahte diyerek ağlamıştı! Dilan Polat'ın altınlı fincanının fiyatı dudak uçuklattı

Hakkında birçok iddia ortaya atılan Dilan Polat, katıldığı canlı yayında sahte olduğunu söylediği fincanda altın tozlu kahve içmişti. Fincanın fiyatının 46 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Lüks yaşantısını gözler önüne seren Dilan Polat’ın mal varlığına el konuldu. Dilan Polat​, iddialar gündeme gelmeye başlayınca canlı yayında altın tozuyla içtiği kahve ve fincanı hakkında yorum yaparak, altın tozunun ve fincanın sahte olduğunu ifade etmişti. Ancak fincanın fiyatı ortaya çıktı.

DİLAN POLAT SAHTE DEMİŞTİ! FİNCANININ FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Dilan Polat yaptığı açıklamada,  “Şu ya, sahte… Kokoşciciler diye bir sayfa yapıyor. Altın tozu dediğiniz şey 100 liraya satılıyor. Bütün kafelerde olan şeyler” demişti. MASAK​ tarafından incelemeye alınan ve hakkında kara para aklama​ iddiaları olan Dilan Polat’ın altınlı fincanın değeri ortaya çıktı. Dilan Polat'ın kahve içtiği altınlı fincanın markanın sayfasında 46 bin TL'ye satıldığı ortaya çıktı.

Sahte diyerek ağlamıştı! Dilan Polat'ın altınlı fincanının fiyatı dudak uçuklattı

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI GETİRİLDİ

Daha önce TGRT Haber'de de belirttiğimiz gibi, MASAK tarafından hazırlanan rapora göre, tedarikçilerin aslında gerçek bir mal alışı olmayan, beyanname vermeyen, çalışanı olmayan, bankacılık hareketi olmayan, hakkında sahte belge düzenleme kaydı olan kurumlar olduğu, sahte olduğuna dair kuvvetli şüphe barındıran mal alışlarının toplamının da 200 milyondan fazla olduğu vurgulandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Polat çifti ile ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi. Aynı zamanda yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

 

Kaynak: Mynet.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...