Tgrt Haber

Dilan Polat’ın son paylaşımı Cüneyt Özdemir’i çileden çıkardı! Ünlü sunucu, fenomen Dilan Polat’ı topa tuttu…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
10 Eylül 2023 10:39 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 11:08
Dilan Polat’ın son paylaşımı Cüneyt Özdemir’i çileden çıkardı! Ünlü sunucu, fenomen Dilan Polat’ı topa tuttu…

Lüks hayatının her anını sosyal medya hesabından paylaşan fenomen Dilan Polat, son olarak yaptığı paylaşımla gazeteci ve sunucu Cüneyt Özdemir’i çileden çıkardı. Özdemir, “milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum” dedi.

Doğum fotoğrafçılığı yaparak başladığı iş hayatına güzellik merkezi​ açarak devam eden Dilan Polat​, sosyal medyada bir fenomen haline geldikten sonra ısa Türkiye’nin her yerine şubelerini açarak adını duyurdu. Sosyal medya​ hesaplarını aktif olarak kullanan Dilan Polat, lüks hayatını ve eşinin aldığı hediyeleri sık sık gözler önüne seriyor.

“MİLYARLARI OLAN ÇOK İNSAN TANIDIM AMA BU SEVİYEYE İLK KEZ TANIK OLUYORUM”

Yaptığı paylaşımlarda kendisini eleştirenlere sert ifadelerle karşılık veren Dilan Polat’ın son paylaşımlarından biri ünlü gazeteci ve sunucu Cüneyt Özdemir’e denk geldi. Fenomenin paylaşımına sinirlenen Özdemir, Polat’ı adeta topa tuttu.

Dilan Polat’ın son paylaşımı Cüneyt Özdemir’i çileden çıkardı! Ünlü sunucu, fenomen Dilan Polat’ı topa tuttu…

"Biraz önce instagram'da bir story'de 'Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu' diyerek kendisini izleyenlere tüküren bir fenomen gördüm" diyerek sinirlenen Özdemir Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi:  "Türkiye gibi ekonomik krizin ortasında, neredeyse bir survivor yarışmasındaymış gibi milyonlarca insanın varolma mücadelesi verdiği bir ülkede lüks arabaları, uçakları teşhir etmenin adı sonradan görmelik de değil 'zenginlik pornografisidir'. Ülkenin yarısı asgari ücrete mahkum olmuşken buna tepki gösteren insanları 'züğürtler' olarak aşağılayıp suratlarına tükürmenin adı nedir onu (ilk kez gördüğüm için) bilemiyorum. Milyonları milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum.

Zenginlik para kazanmak değil onu harcamayı bilmektir!

Son bir hatırlatma, bugün 'züğürtler' deyip, o suratlarına tükürdüğünüz insanlar sayesinde bu paraları kazandınız, umarım bir gün tersine tanık olmazsınız!"

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet emin11 Eylül 2023 21:11

bir yolun çıkışı var birde inişi

Abdullah10 Eylül 2023 16:38

Kadına haddini bildirmiş. Helal olsun. Ellerinden öperim.

Sonraki Haber Yükleniyor...