Tgrt Haber

Son dakika | Mahkemeden Dilan Polat kararı! Tahliye talebi reddedildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 11:18 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 13:20
Son dakika | Mahkemeden Dilan Polat kararı! Tahliye talebi reddedildi

Son dakika haberi: Mahkeme, Dilan Polat ile ilgili tahliye talebine ilişkin kararını verdi. MASAK raporunun yayınlanmasının ardından sanıkların tutukluluğuna yapılan itiraz sonucu evrakları eksik olan ve bugün yeniden değerlendirilen Dilan Polat’ın tahliye talebi reddedildi.

Son dakika haberine göre tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında MASAK ana raporu yayınlandı. Çıkan raporda tutuklanma gerekçesi olan kara para aklama yer almazken, Evrakları eksik olan DilanPolat, bugün yeniden değerlendirilmeye alındı ve itirazı mahkeme tarafından reddedildi.

MASAK raporunda Dilan Polat'ın ticari ve finansal işlemlerde karar yetkisinin olmadığı, karar vericilerinin Engin ve Sezgin Polat olduğu belirtildi. Bunun üzerine Dilan Polat'ın tahliyesi gündeme geldi. Eksik evrakları bulunan Dilan Polat hakkında, mahkemeden karar çıktı. Polat'ın tahliye talebi mahkeme tarafından bir kez daha reddedildi.

Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi - 1. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...