Tgrt Haber

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule, kendi ülkesinde yoğun ilgiyle karşılaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 13:38 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 13:45

Dilan ve Engin Polat’ın yardımcısı Şule, sınır dışı edilmesinin ardından kendi ülkesinde büyük bir ilgi gördüğünü açıkladı. Dilan Polat sayesinde üne kavuştuğunu anlatan Şule, takipçileriyle video yayınladı.

Dilan Polat’ın ‘kara kutusu’ olarak bilinen Şule​ ikamet izninin bitmesiyle ülkesi Özbekistan'a gönderildi. Kendi ülkesinden sık sık paylaşım yapan Şule, son paylaşımıyla tekrar gündem oldu. 

"BU KADAR SEVİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM"

Özbekistan’da çok sevildiğini anlatan Şule olarak tanınan Shaklo Khaydarova'nın, kendisinin hayranı olduğu iddia ettiği bir kadınla çektiği videoda, “Dilan Hanım’a öncelikle teşekkür ediyorum. Kendi memleketimde bu kadar takip eden insanlarımız varmış. Çok mutluyum” dedi. 

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule, kendi ülkesinde yoğun ilgiyle karşılaştı - 1. Resim

DİLAN POLAT​'IN EVİNE AKRABALARINI YERLEŞTİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ 

Özbekistan uyruklu Şule'nin, Polat ailesi hapse girdikten sonra 12 akrabasını Polat ailesinin villasına yerleştirdiği öne sürülmüş, O dönem TikTok​ hesabından yayın açan Şule, ailesinin yanında olduğunu belirterek "Ya nasıl insanlarsınız ya siz. Allah'tan korkun. Hepinizi Allah'a havale ediyorum. İnşallah bulursunuz. Ben kimseyi bırakmadım." diyerek iddiaları yalanlamıştı. 

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule, kendi ülkesinde yoğun ilgiyle karşılaştı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...