Tgrt Haber

Dilan Polat'tan intihar girişimi! Kayınvalidesi ve avukatı duyurdu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
03 May 2024 11:05 - Güncelleme : 03 May 2024 13:19

Kara para aklama ve şantaj suçlarından yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın son mahkemesi sonrası psikolojisinin ağırlaşmasıyla intihara kalkıştığı öğrenildi.

Lüks yaşantısıyla sosyal medyada dikkatleri çeken ve güzellik merkezleri yoluyla kara para aklama​, yasa dışı bahis​ suçlarından 7 aydır cezaevinde bulunan Dilan Polat​'ın intihar​ etmeye çalıştığı açıklandı.

Silivri​'deki Marmara Cezaevi'nde altı aydır bulunan Polat'ın psikolojisinin günden güne kötüye gittiği kendi bedenine zarar vermeye çalıştığı ve vücudunda kesik ve morluklar olduğu öğrenildi. Polat'ın kendisine zarar vererek yaşamını bitirmeye çalışma girişimiyle ilgili ilk açıklama Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat'tan geldi.

KAYINVALİDESİ DOĞRULADI

Şükran Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile haberlerin doğru olduğunu ve Dilan Polat'ın mahkeme sonrasında kendine zarar verdiğini açıkladı.

Polat sosyal medyadan "Evet maalesef doğru haberler gelinim artık yapılanları kaldıramıyor, iftiraları kaldıramıyor. Bize zaten her görüşe gittiğimizde söylüyordu dayanamıyorum artık diye. Mahkeme sonrası kendine zarar verdi. Çünkü biliyor ki suçu yok.Psikolojisi hiç iyi değil gün geçtikçe gözümüzün önünde bitiyor."  paylaşımı yaptı.

Dilan Polat'tan intihar girişimi! Kayınvalidesi ve avukatı duyurdu - 1. Resim

Konuyla ilgili bir açıklama da avukatı Hüseyin Kaya'dan geldi. Kaya da haberleri doğrulayarak  “Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum” dedi.

Dilan Polat'tan intihar girişimi! Kayınvalidesi ve avukatı duyurdu - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...