Tgrt Haber

Taha Duymaz yaşıyor mu iddiaları gündemden düşmüyor! Dilan Polat yine paylaştı: Öldüğünü düşünüyorum

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2023 09:20 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 10:18
Taha Duymaz yaşıyor mu iddiaları gündemden düşmüyor! Dilan Polat yine paylaştı: Öldüğünü düşünüyorum

Hatay’da yaşayan ve Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan felaketin 8’inci gününde de bir haber alınamadı. Çeşitli iddiaların ortaya atıldığı Taha Duymaz için günlerdir mücadele veren Dilan Polat son paylaşımıyla dikkat çekti.

Hatay’da yaşayan ve küçük mutfağında yaptığı yemekleri sosyal medya​ hesabından paylaşarak bir fenomene dönüşen Taha Duymaz​, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen büyük depremde enkaz altında kaldı. Depremin ilk saatlerinden beri haber alınamayan Taha Duymaz hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. Duymaz’ın cenazesinin ilk saatlerde çıkarıldığı ve gündem olmak için enkaz altında olduğunun söylendiği iddia edildi. Konuyla ilgili ilk günden itibaren ilgilenen fenomen Dilan Polat​ ise Taha’nın vefat ettiğini düşündüğünü belirten bir story yayınladı.

Taha Duymaz yaşıyor mu iddiaları gündemden düşmüyor! Dilan Polat yine paylaştı: Öldüğünü düşünüyorum

  “TAHA’NIN VEFAT ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Öğrendiklerinden sonra midesinin bulandığını söyleyen fenomene "Bu işi çözeceğim" dedi. Dilan Polat açıklamasında "Ben Taha'nın vefat ettiğini düşünüyorum daha fazla konuşmak istemiyorum" diyerek gündem oldu. Dilan Polat gelen sorular sonrasında üst üste paylaşımlar yaptı. Dilan Polat Taha Duymaz'ın ablası hakkında ise "Yürüyerek değil koşarak yararak giderdim mantığım almıyor" yorumunda bulundu. Polat ayrıca ablanın sosyal medya hesabında yaptığı değişikliği de söyleyerek "Böyle zamanda bunu mu düşünürsün garip" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...