Tgrt Haber

Dilan ve Engin Polat'a özeniyorlardı! Tayyar ve Özlem Öz hakkında soruşturma başlatıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
28 Kasım 2023 14:16 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 14:25
Dilan ve Engin Polat'a özeniyorlardı! Tayyar ve Özlem Öz hakkında soruşturma başlatıldı

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından sosyal medyada lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

Kara para aklama​ nedeniyle Dilan ve Engin Polat​ dahil 14 kişi tutuklandı. Sosyal medyada lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Özlem ve Tayyar Öz çifti haklarında çıkan haberler sonrası köy yaşantısından videolar paylaşmış ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Çift hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

ÇİFT HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dilan Polat​ ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Sosyal medyada lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Tayyar ve Özlem Öz çifti de eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Daha sonra gündem olan Tayyar ve Özlem Öz ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Gazeteci Murat Ağırel, haklarında inceleme yapılan Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Dilan ve Engin Polat'a özeniyorlardı! Tayyar ve Özlem Öz hakkında soruşturma başlatıldı

ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

Soruşturma dosyasına erişim engeli getirildi. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere de soruşturma başlayacak.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN SORULARA CEVAP  VERMİŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde takipçilerinin sorularını cevaplayan Özlem ve Tayyar Öz çifti, "Sizi hedef alıyorlar ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" cevabını verdi.

Özsefil olan soy isimlerini Öz olarak değiştirdikleri iddiası hakkında da konuşan çift, "Hakkımızdaki tek doğru iddia bu. Ben Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistanlık yaparken soy ismimden rahatsız oldum. Çocuklarımın ileride akran baskısına uğrayabileceğini düşündüm. Kapımda ve kaşemde Özsefil yazmasını istemedim. Bana rencide edici geldiği için değiştirmek istedim. Bunu ben başlattım, benden sonra da ailemde birkaç kişi değiştirdi. Bu ayıp bir şey değil. O dönem zor bir süreç geçirerek yapmıştık" sözleriyle cevap verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...