Tgrt Haber

Dilan ve Engin Polat'ın ardından MASAK'ın radarındaydı! Şulemsi'ye ceza kesildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
06 Nisan 2024 23:30 - Güncelleme : 06 Nisan 2024 23:30
Dilan ve Engin Polat'ın ardından MASAK'ın radarındaydı! Şulemsi'ye ceza kesildi

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından MASAK tarafından incelemeye alınan isimlerden biri de Şulemsi ismiyle tanınan Şule Kayatürk oldu. Kayatürk'e ceza kesildiği ortaya çıktı.

Dilan Polat ve Engin Polat​'ın "Kara para aklama", "vergi kaçırma" suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından fenomenler MASAK​'ın radarına takıldı. Sosyal medyada lüks yaşantıları dikkat çeken Şulemsi'ye de reklamları yüzünden 550 bin TL'lik ceza kesildiği iddia edildi. 

ŞULEMSİ'YE CEZA KESİLDİ 

Güzellik merkezi sahibi olan bu fenomenlerden biri de Şulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk oldu. Yaptırdığı estetik operasyonlarla çok konuşulan Şulemsi, güzellik salonlarına sağlık kuruluşu izlenimi verdiği gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı.

Fenomenlere kesilen cezaları açıklayan avukat Emre Alıcı'nın iddiasına göre; Şulemsi'ye mevzuatlara uymadan yaptığı reklamlar yüzünden 550 bin TL'lik para cezasına çarptırıldı. 

Dilan ve Engin Polat'ın ardından MASAK'ın radarındaydı! Şulemsi'ye ceza kesildi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...