Tgrt Haber

Dilek Taşı oyuncusunun evlat acısı! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Ekim 2023 14:07 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 14:07
Dilek Taşı oyuncusunun evlat acısı! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Dilek Taşı, Kınalı Kar ve Kaygısızlar gibi dizilerde rol alan Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu Çınar Aziz, hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, acı haberi, "Huzurunda uyu, ben de senin huzurunda uyuyacağım oğlum" sözleriyle duyurdu

Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu Engin Yüksel, üzücü haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Tiyatro ve sinema oyuncusu olarak çeşitli projelerde rol alan, Kaygısızlar dizisindeki rolüyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu 28 aylık oğlu Çınar Aziz’i kaybetti.  

OYUNCU ENGİN YÜKSEL'İN EVLAT ACISI 

Kurtlar Vadisi​, Kınalı Kari Arka Sokaklar gibi projelerde yer alan oyuncu Engin Yüksel, acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Engin Yüksel, yayımladığı mesajda, "1 Ekim 2020 Perşembe... Annenizin ve benim size hamile olduğunu öğrendiğimiz gün ve tarih... 1 Ekim 2023 Pazar... 28 ay boyunca vermiş olduğun yaşama savaşını bıraktığın gün... Canım oğlum; yaşamak ne zormuş be oğlum, bunu seni yitirdiğim vakit anladım. 'Ne dündü be, ne gündü' dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin... Emanetin kalbimizin başımızın üstüne. Ben ve biz ve can dostlarım seni çok sevdik... Seni beni bizi var eden benden bizden çok sevdi seni. Huzurunda uyu bende senin huzurunda uyuyacağım oğlum" ifadelerini kullandı.

Dilek Taşı oyuncusunun evlat acısı! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Oğlunu kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Engin Yüksel ve eşi, 2020'de bir kız bir erkek bebekleri dünyaya gelen çift, doğumdan bir süre sonra oğullarının epilepsi hastası olduğunu öğrendi. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden minik Çınar Aziz, 1 Ekim'de hayatını kaybetti. 

Dilek Taşı oyuncusunun evlat acısı! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

ENGİN YÜKSEL KİMDİR?

20 Mart 1969 Adapazarı doğumlu oyuncu Engin Yüksel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü mezunu. Adana Şehir Tiyatrosunda oyunculuk yapmaktadır.1994’teki Kaygısızlar dizisindeki rolü ile ve sonra diğer rolleriyle geniş kitleler tarafından tanınan Engin Yüksel, şimdiye kadar çok sayıda film ve dizide rol aldı. Son olarak Dilek Taşı dizisiyle izleyici karlısına çıkan oyuncu, aynı zamanda seslendirme de yapıyor. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...