Tgrt Haber

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu tek celsede boşandı

15 Mart 2022 17:13 - Güncelleme : 15 Mart 2022 17:25
Dinçöz, "Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek" dedi.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 8 yıllık eşi Serkan Kodaloğlu’dan boşandığını duyurdu.

Dinçöz, "Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek" dedi.

Şarkıcı Petek Dinçöz, iş insanı Serkan Kodaoğlu ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. İfan Aslan adında bir oğulları olan ünlü çift, sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Dinçöz paylaşımda, ”Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Petek Dinçöz ayrıca 1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından avukatı İmran Işık'ın boşanma kararıyla ilgili açıklamasına da yer verdi.

Avukan Işık’ın boşanma kararına ilişkin yaptığı açıklama ise, “Her iki taraf da evlilik birliğinin devam etmeyeceği hususunda aynı düşüncede olduğundan taraflar arasında anlaşmalı olarak boşanmaya dair protokol akdedilmiş ve mahkemece boşanmalarına karar verilmiştir” ifadeleri yer aldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...