Tgrt Haber

Dizide düşman, gerçekte sıkı dostlar! Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Alev’i öve öve bitiremedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
12 Ekim 2023 16:59 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 16:59
Dizide düşman, gerçekte sıkı dostlar! Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Alev’i öve öve bitiremedi

Kızılcık Şerbeti dizisinde iki düşmanı oynayan Sibel Taşçıoğlu ( Pembe) ile Müjde Uzman ( Alev ) gerçekte ise sıkı dost. Dizide iki düşmanı oynayan oyunculardan Taşçıoğlu, rol arkadaşı Müjde Uzman’ı öve öve bitiremedi.

Show TV ekranında yayınlanan ve başrolünde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya​ ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinde birbirini hiç sevmeyen iki karakteri oynayan oyuncular gerçek hayatta ise sıkı dost. Katıldıkları programda birbirini öven iki oyuncunun sözleri sosyal medyada beğeni aldı.

"MÜJDE UZMAN O KADAR SEMPATİK Kİ"

Bloomberg HT'de yayınlanan Ali Sunal ile Aramızda programına konuk olan Kızılcık Şerbeti oyuncuları Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu​ ve Müjde Uzman​ çarpıcı açıklamalara imza attı. Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Sibel Taşçıoğlu, Alev karakterini oynayan Müjde Uzman ile ilgili; “Normalde dizinin içindeki diğer hikayelere baktığımızda seyirci, ya sağlam bir yerden karşı çıkıyor ya taraf tutuyor ama bence bu üçlüye seyircinin ilgi göstermesinin Alev karakterinden kaynaklandığını düşünüyorum. Müjde Uzman o kadar sempatik ki… Yanlış şeyler yapsa da Alev o kadar sempatik davranıyor ki bence bu üçlünün sevilmesinde Alev’in payı büyük.” sözleriyle Uzman’ın diziye katkısının ve rolünün büyük olduğunu vurguladı.

Dizide düşman, gerçekte sıkı dostlar! Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Alev’i öve öve bitiremedi

MÜJDE UZMAN DUYDUKLARI KARŞISIN DUYGULANDI

Sibel Taşçıoğlu’nun sözleri karşısında duygulanan Uzman, “Aşırı onore oldum. Şaka maka 20. senem. Kendime gerçekten bir karakter oluşturduğumu hissettiğim ilk rolüm. Çok teşekkür ederim bu sözleri sizden duyduğum için. Çünkü ben hiçbir şeyi böyle hırsla yapan biri değilim, yalnızca iyi yapmaya çalışırım. Bana ilk defa komik ve espri yapabileceğim bir rol geldi. Ben de içimdeki bütün komediyi katmaya çalıştım. Ben gerçek hayatta da zaman zaman Alev gibi konuşmaya başladım, Alev bazen benim gibi konuşuyor. Onun dışında da harika partnerlerim var, ekibimiz şahane.”dedi.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN BAŞARISINI SETTAR TANRIÖĞEN AÇIKLADI 

Programa konuk olan Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen dizinin başarısı hakkında konuştu.  Tanrıöğen, “En başta senaryo, ikincisi en az o kadar önemli olan cast ve reji. Hepsi bir arada. Yapım, senaryo, cast, reji son derece uyumlu. Benim meslek hayatımda ilk defa yaşadığım bir şey... Senaryo yerli yerinde, mantığa yakın, gündelik hayatın içinden” sözleriyle Kızılcık Şerbeti’nin neden bu kadar sevildiğini açıkladı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...