Tgrt Haber

DNA testiyle 30 milyonluk mirasa ortak oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 14:01 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 14:01
DNA testiyle 30 milyonluk mirasa ortak oldu!

İzmir’de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz, 3 yıl önce annesinin itirafıyla, gerçek babasının 32 yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybeden babası Mustafa Yemen olduğunu öğrendi. Yılmaz, babalık davası açtı ve 30 milyonluk mirasa ortak oldu.

Annesinin itirafı sonrası gerçek babasının trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Yemen olduğunu öğrenen Serpil Yılmaz, açtığı dava sonrası 30 milyonluk mirasa da ortak oldu.

YILLAR SONRA GERÇEK BABASINI ÖĞRENDİ 

İzmir'de yaşayan 62 yaşındaki Cemile Yılmaz, 1980'de dünyaya getirdiği kızı Serpil'i, evlendiği Yusuf Yılmaz'ın nüfusuna kaydettirerek büyüttü. Başka bir kadınla evlenen ve trafik polisi olan Yemen'in de 1997'de kızı Gülşah, ardından da oğlu Kürşat, dünyaya geldi. Mustafa Yemen, 1990'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Babasını 3 yaşındayken kaybeden Gülşah Yemen ise büyüdüğünde, etik ve ahlak konularında okul öncesi eğitim veren ve bu konularda kitapları bulunan bir yazar oldu.

DNA testiyle 30 milyonluk mirasa ortak oldu!

30 MİLYON LİRALIK MİRASA ORTAK OLDU

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak haberine göre, gerçeği artık saklamak istemeyen Cemile Yılmaz, 3 yıl önce kızı Serpil'e, biyolojik babasının Yusuf Yılmaz değil, Mustafa Yemen olduğunu söyledi. Ödemiş Aile Mahkemesi kararıyla mezarlık açıldı ve Mustafa Yemen'in yüzde 99.9 Yılmaz'ın biyolojik babası olduğu kesinleşti. Serpil Yılmaz DNA testiyle 30 milyon liralık mirasa ortak oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...