Tgrt Haber

Doğum gününe ünlü akını! Gökçe Bahadır söyledi, Hande Erçel ile Hakan Sabancı dans etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 16:51 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 16:52
Doğum gününe ünlü akını! Gökçe Bahadır söyledi, Hande Erçel ile Hakan Sabancı dans etti

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde rol alan Begüm Akkaya’nın doğum günü kutlamasına Gökçe Bahadır, Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’un yanı sıra Hande Erçel ile Hakan Sabancı çifti de katıldı. Gökçe Bahadır elinden bir saniye mikrofonu düşürmezken, Hande Erçel danslarıyla dikkat çekti.

Hande Erçel​ ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri​ dizisinde rol alan Begüm Akkaya’nın doğum gününe birçok ünlü isim yer aldı. Gökçe Bahadır ve Erkan Kolçak Köstendil gecede sahne alırken gelen konuklar ise biran olsun yerine oturmadı. 

GÖKÇE BAHADIR SAHNESİYLE BEĞENİ TOPLADI 

Begüm Akkaya'nın yakın arkadaşları olan Gökçe Bahadır, Erkan Kolçak Köstedil, Cansu Tosun, Hande Erçel ve Hakan Sabancı katıldı. Gökçe Bahadır ve Erkan Kolçak Köstendil, eline mikrofonu aldığı gibi sahneye koştu. İki isim gelen konukları şarkılarıyla coşturdu. Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın eğlenceli hali de kameralara yansıdı. 

Doğum gününe ünlü akını! Gökçe Bahadır söyledi, Hande Erçel ile Hakan Sabancı dans etti - 1. Resim

Doğum gününe ünlü akını! Gökçe Bahadır söyledi, Hande Erçel ile Hakan Sabancı dans etti - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...